Jaký prohlížeč pro systém SHERPA používat ?

Jaký prohlížeč pro systém SHERPA používat ?

Všechny naše produkty SHERPA jsou optimalizovány pro většinu nejpopulárnějších webových prohlížečů jako je Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, a pod.

Prohlížeč při používání našich produktů je nejdůležitější a nedílnou součástí. Prohlížeč je prostředníkem mezi našim software, našim výpočetním výkonem a uživatelem. Z toho důvodu jsme optimalizovali naše produkty pro většinu populárnih prohlížečů, ale…

a to ale je důležité, bohužel není možné zobrazit uživatelsků grafiku ve všech prohlížečech úplně stejně korektně ! Jedná se o drobné detaily, které si nezkušené oko možná ani nevšimne, ale je naší zásadou aby byli naše produkty dokonalé.

Z výše uvedeného důvodu jsme byli nuceni vybrat jeden prohlížeč, který dokonale bude náš záměr prezentovat a ničím nás ani Vás nepřekvapí. Protože celý náš vývoj od počátků probíhal v Google Chrome, a ne z komerčních, ale praktických důvodů jsme se rozhodli , že základní optimalizace bude probíhat pro tento prohlížeč.

Výběr Google Chrome neznamená, že naše produkty nefungujou v jiných prohlížečích, oni fungujou všude !

Google Chrome jsme zvolili hlavně z důvodu největších vývojářských zkušeností z produkce Google, podpory vývojářů, neustáleho vývoje, ale i z důvodu celosvětové oblíbenosti.

Z výše uvedených důvodů velice důrazně doporučujeme používat alespoň pro naše produkty právě Google Chrome.

Aby jsme Vám ulehčili život tady jsou linky pro stažení a instalaci:

Google Chrome Pro Windows 10/8.1/8/7 (64bitová verze).

Google Chrome Pro Windows ( starší verze32 bitové verze )

Rasto

Website: